Bereidingstijd:
0:15
0:15 minutes Cook Time
Porties:
4
Serves 4 people
Punten per portie:
6
Moeilijkheidsgraad:
Gemakkelijk
Ingrediënten
- 2plakje(s)Bladerdeeg Origineel
1111 Points - 1eetlepel(s)Paneermeel
22 Points - 1koffielepel(s)Mosterd
00 Points - 2eetlepel(s)Maïzena
33 Points - 1eetlepel(s)Olie, zonnebloem
55 Points - 15gWilmersburger Hartig vegan kaas, 1 plakje
22 Points
Instructies
- Snij de plakjes bladerdeeg doormidden en leg ze op een schoon werkoppervlak. Leg op de ene helft van ieder plakje een kwart plakje Wilmersburgerkaas. Zorg dat je aan de randjes genoeg ruimte over laat om straks het bladerdeegflapje dicht te kunnen maken. Smeer op elk stukje kaas een lik mosterd. Vouw de bladerdeegflapjes dicht en druk de randen aan met een vork, zodat je een mooi patroontje krijgt.
- Meng in een kom het water en de maizena (de maizena is eerst stijf en lost langzaam op). Meng het paneermeel met de olie en zet deze ook klaar. Doop een dichtgevouwen bladerdeegflapje in het maizena-papje en haal het dan door het paneermeel. Het is handig om hierbij één hand voor het ene mengsel te gebruiken en de andere hand voor de andere. Haal het gepaneerde flapje nog een keer door de maizena en daarna nogmaals door het paneermeel zodat je een mooie dikke korst krijgt.
- Prik gaatjes in de soufflés zodat ze niet te veel opzwellen en openbarsten. Verwarm de oven op 220 graden en bak de soufflés ongeveer 15 minuten.
Opmerking
Je kunt de gepaneerde kaassoufflés ook invriezen en later bakken.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten